Home / Terras

Het terrasBoerenijspret....op ons terras

Kom naar de ijssalon op onze boerderij, een gezellige plek voor jong en oud. Neem plaats op ons zonnige terras en geniet van een kopje koffie, glaasje fris, ijsje of heerlijke sorbet.

In de schepijsvitrine heeft u de keuze uit 15, regelmatig wisselende smaken, ook voor mensen met een allergie. Nergens smaakt het ijs zo vol en romig als op onze ijsboerderij.

In de ijssalon hebben wij een kleine winkel met streekproducten. Met o.a. Vlees, kaas, sappen, bakproducten, aardappelen, eieren, bier en mosterd van lokale boeren en producten.

Naast boerenijs bieden we ook vermaak. Terwijl u op het terras zit te genieten vermaken de kinderen zich in de dierenweide of speeltuin met springberg. Op zondag kunt u zelfs ons hele bedrijf bekijkenLekker gewandeld of gefietst?

Onze ijssalon ligt aan het Overijssels Kanaal, net buiten Raalte Noord, in het hart van Salland. Een schitterende omgeving voor een wandeling of fietstocht.

Tijdens een fietstocht of wandeling kunt u heerlijk bijkomen op ons gezellige terras. Genieten van een ijsje, kopje koffie met eigengemaakte appeltaart, een glaasje fris of een heerlijke sorbet.

Zomers lopen de koeien in de wei te grazen, een schitterend gezicht. Voor mensen met een electrische fiets hebben wij een oplaadpunt.Openingstijden

April t/m September

Door omstandigheden zijn wij op dit moment gesloten.

Zomervakantie Noord

woensdag t/m zondag van 13.00 tot 19.00 uur.

Oktober t/m Maart

Op vrijdag van 16.00 tot 18.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 12.00 uur.